Tuesday, December 28, 2010

Snapper steak





Cuisine this one certainly easy to make and cheap is its main ingredient, including fish.What other fish contain protein which is good for the body. presentation with a verydistinctive spicy taste with the tongue of Indonesia, let alone eaten in a cold area, willcreate a sense of warmth in the body. let's quickly look at the recipes and how to make it:




Material:
500 g fillet of snapper, cut into 5x4x2 cm

Soaking Material:
2 tablespoons lime juice
3 tablespoons chili sauce
3 tablespoons soy sauce
2 teaspoons liquid margarine
2 tablespoons tomato sauce

Sauce:
3 tablespoons soy sauce
1/2 cloves onions, chopped
1 piece red pepper, chopped
1 tablespoon lemon juice

Complement:
vegetable mix, ready mix
puree

Method:
1. Marinate the fish with the marinade mixture, set aside 15 minutes for flavor to infuse.
2. Bake the fish in the embers of a fire while in the back and forth until cooked.
3. Sauce: Mix soy sauce, red onion, red pepper and lime juice and stir well.
4. Boil until half soft vegetable mix, remove and drain.
5. Mashed potatoes: steamed potatoes, mashed, cooked with milk, eggs, pepperand salt until blended.
6. Serve the snapper with a sauce and complement.

Serves 2

No comments:

Post a Comment