Tuesday, January 11, 2011

Steamed Brownies Recipes

Who does not know steamed brownies, chocolate cake with a steady sense of thisdilidah very indulgent people who eat them, but not many people who know how tomake a delicious brownie cake with an appropriate dose.



Material

Eggs 6 eggs
225 grams sugar
Chocolate Pasta
Salt to taste
Emulsifier 1 teaspoon of tea
125 grams flour, sifted, mix with cocoa powder
50 grams cocoa powder, sifted, mix with flour
Sweetened Condensed Milk (SKM) 75 ml
175 ml cooking oil
100 g Dark Cooking Chocolate, melted, mixed with oil


How to make

Whisk the eggs sugar, emulsifier, salt and chocolate paste until fluffy and stiff.
Enter a mixture of flour and chocolate powder. Stir gently until blended.
Enter the oil mixture and chocolate have melted, stirring until blended.
Set aside a third of the batter and put sweetened condensed milk, mix well.
For the second batter without sweetened condensed milk, part I steam for 10minutes, add
SKM dg dough for 10 minutes, the last remaining dough enter without
SKM, continue steaming for approximately 20 minutes. Lift.
Tips for making:

Egg mixture, sugar and emulsifiers should be shaken until it was stiff
Steam must be really hot when the batter is inserted into the steamer.
Do not forget to wrap the lid steamer with a clean napkin so that water does not come down and wet steam which is steamed cake
Steaming using medium heat, heat that is too large causes the surface of the browniesteamed into corrugated and perforated hole

No comments:

Post a Comment