Sunday, January 2, 2011

Wagyu steak



Wagyu beef is the meat from Japan that is very special, cattle rearing is consideredonce they get massages often soaking in warm water. no wonder the price of Wagyubeef market of around 100 U.S. dollars / kg. Wagyu steak is perfect accompanied withmashed potatoes,  and the aroma of truffle oil gives a special flavor of this dish.

Material:

110 g-Rump Wagyu D
1 tablespoon Herb Oil
50 ml Truffle Sauce
60 g mashed potato
30 g vegetable stir-fry

Method:
1. Season Wagyu Beef with herb oil, salt, and pepper.
2. Bake until the desired level of maturity, 15 minutes for medium.
Truffle sauce:
1. Heat steak sauce until thick.
2. Insert a few drops of White or Black Truffle Oil Black Truffle or chopped for a littlemore exclusive.
3. Just before serving, insert a few pieces of butter and stir well.
Presentation:
1. Arrange the mashed potato and vegetable stir-fry on a plate.
2. Place the steak on it and flush with the sauce.
3. Serve immediately.

Serves 1

No comments:

Post a Comment